GUANYEM PLACES D’APARCAMENT

SETOSA hores d’ara hem començat a confeccionar el nostre programa electoral de cara a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig.  Una part important del document serà, sense dubte, la reordenació de l’urbanisme municipal.  Pensem que cal, per una banda, modernitzar-lo i embellir-lo i, per l’altra, fer-lo més accessible a les persones.

En este sentit, i dins del pla de remodelació del casc antic que s’ha dut a terme en esta legislatura, amb la peatonalització de la Plaça Major, la urbanització del passeig de l’entrada i la pròxima pavimentació parcial del carrer del Carme, una de les importants actuacions que tenim pensades és la de doblar el número de places d’aparcament en l’avinguda Joaquín Dualde.  En concret, des de la rotonda del Sybarit fins a la Gasolinera d’Orenga.

El projecte que proposem és l’eliminació dels “setos” que hi ha als dos costats des de fa més de 30 anys i que, a hores d’ara, estan en molt mal estat.  La seua eliminació serà canviada per la instal·lació  d’una zona verda al mig de l’avinguda (com en la foto), amb flors i vegetació renovada i més atractiva.  Finalment, els aparcaments que actualment estan en línia, seran substituïts per aparcaments en bateria, amb la qual cosa es guanyaran desenes de places per a cotxes.

Com dic, esta és una de les propostes que durem al nostre programa electoral.  Pensem que és bona per a la majoria de la població, que dóna solució a algunes necessitats actuals i que modernitzarà l’entrada al municipi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *