Presentació de la candidatura d’Alfred Remolar a l’alcaldia de Betxí

Este divendres 23 de gener a les 19,30 durem a terme la meua presentació com a candidat pel BLOC-COMPROMÍS de Betxí a les pròximes eleccions municipals que tindran lloc al maig.

Esteu tots convidats a vindre a escoltar el que tinc que dir-vos, el nostre projecte polític per als pròxims 4 anys, el nostre equip humà. I també, vos convide a què, si voleu, formeu part del nostre grup per treballar pel nostre poble, per la nostra gent.

Espere la vostra vinguda i la vostra participació, i que em feu arribar, com heu fet durant tot este temps, les vostres suggerències i comentaris per millorar el dia a dia del nostre poble. Entre tots, fem un Betxí millor.

VOS ESPEREM EL DIVENDRES!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *